Appelflappen voor Oeganda bij de COOP in Rheden

Het jaar loopt al weer op zijn eind. De stichting Project Soroti heeft de afgelopen achttien jaar weer veel mooie en goede dingen gedaan in Oeganda en wil ook komend jaar door gaan met het mooie werk in Afrika. Evert en Nel willen de toiletten op de Ngora dovenschool renoveren en de twaalf dove en meervoudig gehandicapte kinderen die de stichting financieel ondersteunt met schoolgeld, kleding en voeding blijven sponsoren.Er zijn natuurlijk financiële middelen nodig om dat te kunnen doen.

Daarom staan vrijwilligers zaterdag 23 en zondag 24 december bij de Coop in Rheden. Hier verkopen zij Afrikaanse spulletjes en appelflappen om geld in te zamelen. Ook vertellen de vrijwilligers graag over de projecten in Oeganda en de mogelijkheden om ter plekke vrijwilligers werk te doen.

We zien jullie graag bij de COOP in Rheden.

Hieronder een aantal foto van de toiletten die Stichting Projecten Soroti in 2018 wil opknappen.

Wat foto’s van de afgelopen jaren.